For mange mennesker vil den første backpackertur, være et stort og faretruende spring ud i det ukendte. Da der kan være stor forskel på hvordan det er at backpacke i et land, er her samlet de mest venlige lande til jer som bevæger jeg ud på backpacker rejser for første gang. Der er mange lande, der giver den rette balance mellem eventyr, attraktioner og sikkerhed, der vil give en store oplevelser, samtidig med at de ikke får førstegangs udforsker ud i situationer, der kan være farlige. Mange af disse lande vil tilbyde masser af backpackere til deres destinationer og vil have en god infrastruktur for at hjælpe folk, da de udforsker et nyt land.

Sunset at Uluru, Ayers Rock, Uluru-Kata Tjuta National Park, Northern Territory, Australia

Australien

Der er så mange ikoniske destinationer og seværdigheder, der findes i Australien, at næsten enhver tur til at besøge landet vil give nogle mindeværdige øjeblikke. Det kan være alt fra dykning på Great Barrier Reef, til at se solopgangen over Uluru (Ayers Rock) og de storslåede farver, der afspejles af denne store stenformation midt på det store kontinent. Australien er også en fantastisk destination for sportsfans, da den har fantastiske surfing-, cykel- og vandreture muligheder, mens der også er masser af adrenalinsportsaktiviteter, herunder skydiving og bungee-jump.

Australien er også en relativt sikker mulighed for backpackere på deres jomfrutur, da kriminalitetsniveauet i landet generelt er meget lavt, og det faktum at det er et engelsktalende land betyder, at kommunikation generelt ikke er et problem. Der er også en meget god infrastruktur i Australien, og både vandrerhjem og busruter, der tjener turister og backpackere, er meget almindeligt, især i de vigtigste turistområder i landet.

Thailand

Thailand er sandsynligvis det mest populære land i Sydøstasien for backpacking i regionen. Her finder man et smukt land med sine fantastiske uberørte strande med små strandbarer og indkvartering, til fantastiske skove spredt over majestætiske bjerge. Der er også nogle fantastiske historiske steder at udforske i landet, med den historiske by Chiang Mai hjem, til et væld af imponerende templer. Samtidig findes ruinerne af Ayutthaya, en gang den vigtigste by i landet, der er lige så imponerende, som det andet.

Landet er en af ​​de sikreste i Sydøstasien, og en af ​​de største farer for besøgende er, hvis de vælger at leje en af ​​de allestedsnærværende motorcykler for at forsøge at komme rundt om i landet. Når man beskæftiger sig med lokalbefolkningen, der forsøger at sælge noget, skal man være forsigtig med svindel. Der er dem som forsøger at udnytte de besøgende, selvom langt størstedelen af ​​befolkningen er venlig og indbydende overfor dem, som udforsker landet.

Japan

Japan er en smuk nation, der er spredt over fire hovedøer og er hjemsted for spektakulær mangfoldighed fra de store byer som Tokyo og Osaka til de smukke naturområder som Fuji og de fantastiske bjergene i Hokkaido med deres fantastiske skisportssteder. Kulturen i Japan er også virkelig vidunderlig, og der er så mange forskellige ting at opleve fra manga og anime kultur til den fantastiske mad der findes der.

Sproget vil være en barriere for nogle mennesker, men folkene i landet er generelt venlige og åbne for at hjælpe besøgende, og de, der virkelig ønsker at fordybe sig i kulturen, vil finde nuancerne for at lære at komme rundt og kommunikere på japansk at være en stor udfordring. Japan er et af de dyrere lande at besøge i Asien, men der er en god række overnatningsmuligheder og transportforbindelser, der hjælper besøgende med at komme rundt.

New Zealand

Opdelt på to hovedøer er New Zealand en af ​​de førende backpacking destinationer i verden, og fra de fantastiske attraktioner som Ninety Mile Beach og den dejlige Bay of Islands på North Island, ned til Milford Sound på South Island, som er en naturlig perle. Der er også nogle fantastiske eventyrsport at prøve, herunder bungee jumping, paragliding, skydiving, mountain biking, white water rafting, og et stort udvalg af andre aktiviteter også.

Sprogbarrierer i New Zealand er normalt ikke et problem for dem, der udforsker landet, mens det også er et meget sikkert land. Der er en god række vandrerhjem fordelt over hele landet, og der er også backpacker busser til dem, der foretrækker at rejse med andre backpackere i stedet for at bruge standard offentlig transport.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here