Som mand ved du at det kan gå stærkt med hårvæksten i ansigtet, men det findes heldigvis en masse løsninger til det. Også selvom du skal ud og rejse. Forestil dig at du skal af sted på en længere rejse, og at du slet ikkke kan barbere dig undervejs. Man kunne meget vel forestille sig, at man ender ud med at ligne en usoigneret hulemand, hvis skæg ikke er plejet i lidt for lang tid.

I denne artikel besvarer vi om du overhovedet må medbringe din elektriske barbermaskine på et fly, og samtidig giver et par ideer til nogle gode barbermaskiner, som du kan tage med på farten.

Må jeg tage min barbermaskine med i flyet?

Tro det eller ej, men dette er et overraskende mange spørgsmål omkring dette emne, med meget lidt tilgængelig information.

At tage på ferie bør være en afslappende og stressfri tid. Ved at tage en elektrisk barbermaskine med dig eliminerer det morgendagens opgave at skulle gennemgå den våde barberingsrutine. At bringe din elektriske barbermaskine med på ferie giver dig mulighed for at forlade en af ​​disse 9 til 5, mandag til fredag ​​rutiner derhjemme.

Bortset fra fordelene ved at have en elektrisk barbermaskine med dig på din feriemål, kan det være, at du vil rejse i lang tid. Så hvad gør du, hvis du vil barbere dig, men du er på et fly? Det er naturligvis ikke praktisk at gå på badeværelset med en barbermaskine, barberskum og fugtighedscreme. Løsningen til barbering under rejsen ville være at bruge en elektrisk barbermaskine, men spørgsmålet forbliver, er barbermaskiner tilladte om bord på et fly?

Lufthavns- og flysikkerhed er af højeste prioritet og strammere end nogensinde. Luftfartssikkerhed har beføjelse til at konfiskere ethvert emne, de anser for farer. Med nogle dyre elektriske barbermaskiner, der koster mere end 1.500 kroner, bliver du ikke for glad, hvis den konfiskeres af lufthavnens sikkerhed. Det britiske regeringswebsted Direct.gov.uk har udarbejdet en liste over elektroniske genstande, som du må tage i både håndbagage og bagage. Du vil vide, at ifølge deres retningslinjer, er elektriske barbermaskiner tilladt at blive taget i håndbagage.

Den bedste barbermaskine til ferien?

Nedenfor bliver der gennemgået de 2 af de bedste barbermaskiner. Disse barbermaskiner er de bedste maskiner til at tage med på ferien af flere årsag. Vi har taget de maskiner med som er mest populære hos forbrugerne, fordi de må alt andet lige være dem som er de bedste barbermaskiner.

Braun 9290cc

Braun lancerede serien 9 tilbage i 2015 for at overtage den populære, men aldrende Braun 7-serie af elektriske barbermaskiner. Med mere kraft, flere skæreelementer og et nyt design er serien 9 Brauns mest avancerede og dyreste elektriske barbermaskine hidtil. Et år efter dets introduktion genopbyggede Braun hele serie 9-serien – de vigtigste ændringer er et nyt barberhoved og våd / tør drift for alle de nye barbermaskiner. Som en del af denne nye generation, kommer Braun Series 9 9290cc i en ny sølvfarvebehandling og inkluderer en automatisk Clean & Charge-station. Desuden er denne model udformet til at være en af de bedst sælgende Serie 9-shavere på grund af sin lavere pris sammenlignet med andre lignende Serie 9-variationer.

Der er meget at synes godt om hos denne elektriske barbermaskine og om serien 9 generelt. Højdepunkterne er den yderst høje komfort du oplever under barberingen. Barbermaskinen er effektiv til hurtigt barbering og ubesværet skærer selv grove og lange hår. Konstruktionen er lidt af en mindre populær i forhold til din dyreste modeller fra Panasonic og Norelco, men det er intet alvorligt problem. Samtidig er nogle af de problemer, der blev fundet på den ældre serie 7, blev behandlet helt. Som et resultat er serien 9 9290cc en komplet pakke, og barberingsevnen er intet mindre end fremragende. Medmindre du er på et meget stramt budget, eller du lige er begyndt med elektrisk barbering og ikke ønsker at bruge mange penge på din første barbermaskine, vil 9290cc være et oplagt valg af ny barbermaskine.

Serien 9 9290cc vil være et glimrende valg, hvis du har med følsom hud; Det er klart den mest komfortable elektriske barbermaskine, som du i øjeblikket kan købe. Serien 9 vil også fungere godt, hvis du har groft ansigtshår, da det har masser af skærekraft og vil barbere hurtigere end de fleste andre elektriske barbermaskiner. Braun 9290cc er perfekt når den bruges på længere, fladtliggende hår, så det vil fungere godt. Ikke kun til dig der barberer dig dagligt, men selv når du barberer hver anden dag eller så. Hvis du har hår, der vokser i forskellige retninger, bør 9290cc igen være på din ønskeliste over barbermaskiner.

Braun 3050cc

ProSkin 3050CC er endnu en variant af den nye serie 3 overkommelige elektriske barbermaskiner fra Braun. Med en rimelig pris og nogle overbevisende egenskaber er denne barbermaskine forpligtet til at blive et meget populært valg i det stærkt konkurrencedygtige segment af elektriske barbermaskiner i det billigere prissegment. Braun har lanceret ganske få variationer af serien 3; mens de alle er ret identiske med hensyn til barbering, kan forskellene – som inkluderet tilbehør, tilstedeværelsen af låsemekanismer eller popup trimmere, kun tør eller våde og tørre – gøre en model mere egnet end andre til bestemte situationer.

Braun Series 3 ProSkin 3050CC er en elektrisk barbermaskin, der kun kan bruges til tør barbering, så det passer til et meget specifikt segment; CC-delen fra sit navn står for Clean & Charge, hvilket betyder, at barbermaskinen kommer med en base til automatisk rengøring og opladning.

Skæringshovedet på Braun 3050CC er det samme som i serien 3 3040’erne, som består af tre skæreelementer. De to yderste folier bruges til at skære hår tæt på huden, mens midter trimmeren bruges til at skære længere hår og en mikrokasse, som styrer hårene ind i slidserne. Andre bemærkelsesværdige funktioner inkluderer: En integreret popup trimmer, opladnings- og rengøringslamper, 5 minutters hurtig opladningsfunktion samt trådløs brug i op til 45 minutter. Da 3050CC ikke er beregnet til at blive brugt til våde barbering, kan du også barbere med enheden når den er tilsluttet strøm. Dette er en anvendelig funktion, som vil være nyttig, når du har travlt og ikke engang har tid til 5 minutter til en hurtig oplade; eller når batteriet ikke længere holder en opladning.

Braun 3050CC er en simpel barbermaskine, men i stand til at levere en barbering, som vil tilfredsstille de fleste mænd, der leder efter en pålidelig barbermaskine. En barbermaskine der hovedsagelig skal bruges til daglig barbering og også ønsker en rengøringsstation.

Denne barbermaskine tilbyder alle disse og gør det til en meget rimelig pris. Husk, at Series 3 Braun 3050CC er en tør barbermaskine, som kun tillader at du kan vaske den under vand. Du kan dermed ikke barbere dig med barberkrem eller gel, da det vil ødelægge barbermaskinen. Så hvis du kun er interesseret i tør barbering, bør 3050CC være på din liste over muligheder.

Omend du ønsker at have en barbermaskine i høj kvalitet, hvor prisen følger med, eller en mindre dyr barbermaskine, bør du have en. Ovenfor er der givet to eksempler på nogle af de bedste barbermaskiner på markedet, som kan være det helt rigtige valg for dig. Begge modeller har klaret sig rigtig godt i test, og de kan derfor begge betegnes for at være den bedste barbermaskine på markedet. Køber du en Braun barbermaskine, som de to du ser ovenfor, så går du hvert fald ikke galt i byen. Begge modeller passer rigtig godt til at have med på rejsen, så du altid er sikret at se skarp og soigneret ud på din rejse.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here